Про розроблення навчальних посібників для 1-2 класів ЗЗСО, які заплановано видати за кошти державного бюджету у 2023, 2024 роках

 

У 2023 році заплановано проведення конкурсного відбору та видання за кошти державного бюджету навчальних посібників для 1 класів закладів загальної середньої освіти, які мають реалізувати функції підручника і робочого зошита.

ДНУ «ІМЗО» у співпраці з лабораторією шкільного підручника Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка (Я. Кодлюк, І. Погонець), лабораторією психології навчання ім. І. О. Синиці Інституту психології ім. Г. С. Костюка НАПН України (Л. Шагирко, Л. Дзюбко), Українською академією друкарства (Н. Зелінська, Р. Зацерковна, 3. Сельменська) підготовлено Методичні рекомендації щодо розроблення навчальних посібників для 1-2 класів ЗЗСО, які заплановано видати за кошти державного бюджету у 2023, 2024 роках.

Пропонуємо документ для врахування під час підготовки навчальних посібників для 1 класу ЗЗСО для участі у конкурсному відборі навчальних посібників у 2023 році.

Відповідний лист ІМЗО від 21.06.2022 № 22.1/10-790 надіслано потенційним учасникам конкурсного відбору навчальних посібників для 1 класу закладів загальної середньої освіти.

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×