В Інституті модернізації змісту освіти розпочали навчання працівників психологічної служби у системі освіти України щодо створення єдиної статистичної звітності

 

09 січня 2023 року в Інституті модернізації змісту освіти розпочато цикл навчальних семінарів для працівників психологічної служби у системі освіти України щодо створення єдиної статистичної звітності.

Розробник системи «Я-психолог» Валентин Соценко представив учасникам заходу особливості роботи в програмі, продемонстрував приклади створення документів, що стосуються статистичної звітності практичних психологів та соціальних педагогів.

Автоматизована інформаційна система «Я – ПСИХОЛОГ»: https://xn—-ftbomobdq1b9f.xn--j1amh/

Начальниця відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Ольга Флярковська зазначила, що запропонований системний алгоритм створення єдиної статистичної звітності допоможе працівникам психологічної служби закладів і установ освіти сформувати та узагальнити статистичні дані про роботу психологічної служби протягом навчального року.

Учасниками першого семінару стали практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти Вінницької та Волинської областей. Наступний семінар буде проведено 11 січня цього року для працівників психологічної служби Дніпропетровської, Донецької та Житомирської областей.

Матеріали семінарів можна переглянути за покликанням: 

 

 

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×