Нормативна база конкурсу

Лист ІМЗО від 04.03.2020 № 22.1/10-608 “Про проведення Всеукраїнської олімпіади зі спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста, у 2019/2020 н.р.”
Лист ІМЗО від 04.03.2020 № 22.1/10-603 “Про проведення Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності зі зварювального виробництва серед студентів закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста, у 2019/2020 н.р.”
Наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 6.04.2012 №418 “Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс фахової майстерності серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації”, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 25 квітня 2012р. за № 619/20932
Наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 № 1099 “Про затвердження Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт,олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності ” та зареєстроване в Міністерстві юстиції України 17 листопада 2011 року за № 1318/20056
Указ Президента України від 18.09.2004 №1102 “Про додаткові заходи щодо вдосконалення професійно-технічної освіти в Україні”
Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×