Завершився IV (фінальний) етап 57-ї Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії

 

Завершився IV етап 57 Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, який вперше було організовано у дистанційній формі на базі Навчально-наукового інституту високих технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

За перемогу в цих престижних інтелектуальних змаганнях змагалися 126 учнів 8-11 класів, зокрема 32 восьмикласники, 33 дев’ятикласники, 35 учнів десятих та 26 учнів одинадцятих класів, які представили різні куточки України. На жаль, не змогли долучитися до змагань учні Запорізької, Закарпатської та Херсонської областей.

Змагання були досить складними, але водночас дуже цікавими і важливими для кожного з учасників. Всеукраїнська учнівська олімпіада була спрямована на розвиток здібностей до хімії та враховувала олімпійські правила «fair play». Результати дозволили учасникам визначити рівень власних досягнень та покращити підготовку до майбутніх змагань із хімії. Кращі юні хіміки України завжди націлені на хороший результат та наполегливо ідуть до перемоги.

Авторами завдань та членами журі IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії були запрошені фахівці – Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Львівського національного університету імені Івана Франка, Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, Волинського національного університету імені Лесі Українки, Харківського національного університету імені В. М. Каразіна, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Житомирського державного університету імені Івана Франка, та інших закладів вищої і загальної середньої освіти України, студенти та представники закордонних університетів.

За підсумками змагань 8 учнів вибороли дипломи І ступеня, 22 учні – дипломи ІІ ступеня, 32 учні – дипломи ІІІ ступеня, решта мають дипломи учасників олімпіади.

Серед найкращих представники Львівської, Харківської, Полтавської, Чернівецької, Хмельницької, Волинської областей та міста Києва.

Учасників олімпіади та їх наставників привітали професор Навчально-наукового інституту високих технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор хімічних наук Сергій Рябухін, координатор олімпіади, методист Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Наталя Черепіна та голова журі, старший науковий співробітник Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат хімічних наук Костянтин Гавриленко.

Олімпіаду було організовано за допомоги спонсорів – Науково-виробничого підприємства «ЄНАМІН». Щиро дякуємо за багаторічну підтримку олімпіадного руху.

Вітаємо переможців! Успіхів, натхнення, ніколи не зупинятися на досягнутому, не розчаровуватися, а здобувати нові знання та перемоги, робити яскраві відкриття. Будь-який результат – це перемога та досвід!

 

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×