На Полтавщині триває ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

 

У Полтаві впродовж трьох днів, із 25 до 27 квітня, проводиться ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії у якому змагаються 22 команди з усієї України.

Змагаються 136 учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти України, які перемогли на ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії та Всеукраїнській учнівській Інтернет-олімпіаді з географії. У зв’язку з воєнним станом олімпіада проводиться в дистанційному форматі.

У стінах Полтавської академії неперервної освіти ім. М. В. Остроградського та у віртуальному просторі відбулася урочиста церемонія відкриття змагання.

Під час церемонії відкриття олімпіади з вітальними словами до учасників урочистого заходу звернулися директор Департаменту освіти і науки ПОВА Євген Кончаковський, головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України Роман Гладковський, голова журі – декан географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Запотоцький, директор Полтавської академії неперервної освіти ім. М. В. Остроградського Віталій Зелюк. У своїх мотиваційних промовах вони побажали присутнім успіхів у конкурсних випробовуваннях та наполегливості у подальшому навчанні.

Після урочистого відкриття олімпіади школярі поринули у випробування тестового та теоретичного турів, під час яких вони намагались максимально продемонструвати свої знання з географії, талант мислити нестандартно, точно і творчо, адже географія – це предмет, який охоплює величезний спектр знань людства про себе і навколишнє середовище.

Практичний тур проведено 26 квітня. Завершиться олімпіада урочистою церемонією закриття та нагородження учасників, що відбудеться 27 квітня. Детальну інформацію про програму проведення ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії та попередні результати змагань можна знайти на сайті «L Всеукраїнська учнівська олімпіада з географії»  (https://www.human.ua/olympiadgeography2023).

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×