Оприлюднено регламент Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору «РодовідУчитель – 2023»

 

Всеукраїнський освітньо-методологічний відбір «РодовідУчитель – 2023» сприятиме виявленню й поширенню кращого досвіду дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти.

Він проводитиметься в дистанційній формі відповідно до Регламенту Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору з навчальних предметів, які реалізовуються в закладах загальної середньої освіти України.

Учасниками відбору «РодовідУчитель» на добровільних засадах можуть стати педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти. Реєстрація триватиме з 23 по 28 лютого 2023 року. Участь у відборі є добровільною та безоплатною.

Учасники проходитимуть два етапи: відбірковий та фінальний:

– з 1 по 10 березня оцінюватиметься змістова частина аплікаційних форм, заповнених учасниками, та визначатимуться фіналісти;

– з 19 по 29 березня учасники фінального етапу подаватимуть відео-урок за темою «Вступ у мій предмет», який розкриває унікальність й важливість предмета, його практичну значимість для здобувачів освіти.

Для фіналістів з 13 по 18 березня буде організовано онлайн- STEM тренінги з отриманням відповідного сертифікату. РодовідУчителя з кожного навчального предмета визначатиме експертна рада фінального етапу. Результати фінального етапу оприлюднюються 14 квітня 2023 року на сайті ІМЗО.

До речі, в регламенті Відбору зазначається, що з переможцями можуть бути укладені договори про співпрацю зі створення навчального контенту.

Організатором Відбору є громадська організація «РОДОВІДсвіт» за інформаційної підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×