Призначено державні іменні стипендії найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні на 2023 рік

Наказом Міністерства освіти і науки України від 18.11.2022 № 1047 «Про призначення державних іменних стипендій найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні на 2023 рік» державною іменною стипендією імені Юрія Поправки відзначено головного наукового співробітника Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Шарову Тетяну Михайлівну.

Претендувати на участь в Конкурсі молодій науковиці дозволило таке:

  1. Доктор філологічних наук, професор.
  2. За останні 3 роки у списку наукових праць Тетяни Михайлівни є більше 50 статей, із яких: 10 публікацій включено до міжнародних наукометричних баз Scopus та Web of Science та 18 видано у фахових виданнях (Категорія Б).
  3. Активно займається експертною діяльністю: член науково-методичної комісії (підкомісії) сектору фахової передвищої освіти НМР МОН України 014 Середня освіта; член предметної (галузевої) експертної групи МОН України (проведення експертизи об’єктів грифування та прийняття рішень щодо рекомендацій для використання їх в освітньому просторі); чотири роки поспіль працювала в складі галузевої комісії науково-дослідних робіт з предмета «Українська мова, література (з методикою їх викладання)».
  4. Систематично готує здобувачів вищої освіти до участі в Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (2018-2019, 2019-2020 – заступник голови журі обласного етапу, 2021-2022 – голова журі обласного етапу).
  5. За три роки долучилась до 34 конференцій різного рівня (міжнародні та всеукраїнські), проголошуючи доповіді та представляючи інтереси наукової спільноти.
  6. У 2021 році стала Лауреатом Конкурсу «Молодий вчений року», де була визнана як кращий науковець року в двох номінаціях «Філологічні науки» та «Громадська організація – популяризатор науки».

Вітаємо Тетяну Михайлівну та зичимо їй нових наукових, освітніх та творчих пошуків!

Герої не вмирають! Вони будуть вічно жити в наших серцях, в серцях наших дітей!

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×