В інституті модернізації змісту освіти обговорили організацію роботи з обдарованою молоддю в умовах надзвичайних ситуацій та сучасних викликів

22 листопада 2022 року було проведено всеукраїнську онлайн нараду-семінар на тему: «Організація роботи з обдарованою молоддю в умовах надзвичайних ситуацій та викликів сучасності».

Метою заходу було обговорення актуальних проблем організації роботи з обдарованою молоддю в умовах надзвичайних ситуацій і викликів сучасності та визначення шляхів і методів їх практичного вирішення.

На заході були розглянуті такі питання:

  1. Інноваційні методики розвитку інтелектуальних здібностей обдарованої молоді в епоху цифрових технологій.
  2. Супровід, підтримка та сприяння розвитку обдарованих особистостей шляхом формування успішних життєвих стратегій. Принципові підходи та досвід реалізації.
  3. Основні проблемні аспекти організації та проведення інтелектуальних змагань у дистанційній формі. Обговорення підходів до розв’язання проблем та обмін напрацьованим досвідом.

Учасниками заходу стало 433 особи з різних регіонів України: працівники органів управління освітою, обласних закладів післядипломної педагогічної освіти, керівники закладів загальної середньої освіти, педагоги та науковці.

Модератором заходу був начальник відділу роботи з обдарованою молоддю ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Кремінський Борис Георгійович.

 

Переглянути відео заходу можна за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1I93C1YWDH3wtk3Kg9Do4oCpgBKNCOKwa/view?usp=share_link

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×