Між Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» та Громадською організацією «Міжнародний інститут афонської спадщини» підписано меморандум про співпрацю

 

Сьогодні, 18 лютого 2022 року, між Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» та Громадською організацією «Міжнародний інститут афонської спадщини» підписано меморандум про співпрацю. Документ про взаємодію, партнерство та обмін досвідом у сфері освіти і науки підписали директор ІМЗО Євген Баженков та директор МІАС Сергій Шумило.

Сторони домовилися про співпрацю в рамках науково-освітньої діяльності, міжнародної спiвпрацi у сфері освiти i науки. Зокрема, заплановано розроблення, науковий супровід i реалiзацiю спiльних науково-освітніх та науково-дослiдних проєктів і програм, наукових заходiв: конференцій, круглих столів, семінарів, тренінгів, лекцій, конкурсів, виставок, наукових зустрічей, експедицій.

Сподіваємося, що майбутня співпраця буде плідною та успішною, сприятиме забезпеченню системної взаємодії державних i недержавних установ, пропагуванню кращих досягнень у сферi освiти і науки.

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×