До відзначення Дня Європи в Україні учнівська молодь Чернівців взяла участь у вікторині «Онлайн-мандрівка Європою»

 

В рамках урядової інформаційної кампанії EUКраїна за ініціативи Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та за підтримки European Union in Ukraine і проєкту ЄС «Association4U» до відзначення Дня Європи в Україні 14 травня 2021 року у форматі онлайн відбулася вікторина «Онлайн-мандрівка Європою».

Захід організували та спільно провели Чернівецька філія ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Інформаційний центр Європейського Союзу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, відділ цифрового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації за сприяння департаменту комунікацій ЧОДА та Локального Центру громадянської освіти у м. Чернівці.

У вікторині взяли участь учні старших класів закладів загальної середньої освіти, члени євроклубів, представники активної молоді  м. Чернівці.

Вікторина відбувалася на платформі ZOOM.

Усі бажаючі мали можливість долучитися до перегляду трансляції у мережі «Фейсбук» на сторінках Інформаційного центру ЄС ЧНУ (https://www.facebook.com/infocentrchnu/), Чернівецької філії ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (https://www.facebook.com/443895462475443) та управління міжнародної співпраці департаменту комунікацій Чернівецької ОДА (https://www.facebook.com/international.office.bukoda/).

Безпосередньо запитання з’являлися у сторіс на інстаграм-сторінці заходу (@europe_day_in_ukraine_cv), де учасники відповідали.

Для додаткових, технічних питань було відкрито канал у телеграмі і створено групу у вайбері.

Відповідаючи на цікаві запитання з історії, розвитку та культури країн-членів Європейського Союзу, учасники змогли дізнатися багато нового про європейські держави, розширити власний кругозір щодо євроінтеграційних процесів та отримали новий досвід застосування цифрових технологій в освіті в умовах діджиталізації.

Переможці та активні учасники вікторини одержали призи й подарунки від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Приємно зазначити про постійну відкритість педагогів м. Чернівці до використання інноваційних методів навчання і нових форм роботи з учнівською молоддю.

Переглянути запис заходу можна тут:

https://www.facebook.com/international.office.bukoda/videos/481121079806451

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×