Талановита учнівська молодь гідно пройшла випробування на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у секції «Психологія»

 

14-17 травня 2021 року в місті Києві відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  учнів-членів Малої академії наук України.

Працівники Інституту – Ольга Флярковська, керівник відділу психологічного супроводу та соціально-педагогічної роботи, кандидат педагогічних наук та Леся Барановська, старший науковий співробітник відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи, кандидат педагогічних наук взяли участь в оцінюванні  робіт талановитої учнівської молоді секції «Психологія» відділення хімії та біології.

У конкурсі секції «Психологія» брали участь 22 особи. Захист робіт відбувався в онлайн-режимі, експрементальні частини досліджень викликали жваве обговорення в учасників секції, відчувалася висока внутрішня організованість та толерантність.

Радіємо бути причетними до такого наукового дійства, високому рівню дослідницьких пошуків та наукових експериментів учнів-членів Малої академії наук України. Адже молодь творить своє майбутнє. І є впевненість, що воно буде світлим та  радісним.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×