Про результати проведення Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика

 

30 березня 2021 року відбувся онлайн-брифінг щодо результатів проведення Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика.

У заході взяли участь представники ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Міжнародного благодійного фонду «Ліга українських меценатів» та освітньої компанії HUMAN. Також до дискусії долучився  заступник Міністра освіти з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізацій Артур Селецький.

Організатори повідомили, що для участі  в марафоні зареєструвалося понад 40 тисяч учнів та студентів. До виконання завдань першого етапу марафону долучилися 25 670 конкурсантів. Усі чотири етапи подолали 11 555 конкурсантів.

Заступник Міністра освіти з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізацій Артур Селецький прокоментував результати марафону: «Не може не тішити, що до марафону долучилися представники української діаспори у різних країнах світу. Важливо також, що в марафоні взяли участь учні з тимчасово окупованих територій України та Криму».

Директор з комунікацій освітньої компанії HUMAN Пилип Штеренталь повідомив, що усі учасники, які пройшли чотири етапи, отримають іменні сертифікати, а їхні заклади освіти спеціальну пропозицію від освітньої компанії HUMAN щодо безкоштовного приєднання до системи HUMAN за промокодом «Яцик», що передбачає розширену технічну та клієнтську підтримку, тренінги та доступ до інформаційних матеріалів.

Також переможці марафону отримають премії від МБФ «Ліга українських меценатів», про що під час брифінгу зазначила прессекретар фонду Юлія Вознюк. У фіналістів марафону буде ще одна можливість отримати цінні технологічні подарунки.

Начальник відділу організації масових заходів та інформаційно-аналітичної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Олена Артеменко розповіла про виклики, які долали організатори марафону, та висловила сподівання, що партнери цьогорічного змагання підтримують його у наступному році.

Брифінг щодо результатів проведення Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика можна переглянути за посиланням.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×