Обираємо найкращих учителів року онлайн 

 

З 1 по 22 квітня 2021 року триватимуть відбірковий та фінальний етапи заключного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». 

В умовах пандемії коронавірусу цьогорічні змагання відбуваються дистанційно.

Вже розпочався підсумковий етап конкурсу для учасників змагань в номінаціях «Керівник закладу освіти» та «Математика», які 1 квітня відкрив заступник Міністра освіти і науки Артур Селецький, та побажав членам журі продуктивної роботи, а учасникам – чесної боротьби, упевненості у своїх силах, успіхів і перемоги. 

Вже з 14 по 22 квітня 2021 року триватимуть змагання в номінаціях: «Трудове навчання» та «Українська мова та література». 

Отже, двадцять п’ять учасників у чотирьох номінаціях, які вибороли титул «Учитель року»  в обласних етапах, змагатимуться на всеукраїнському рівні упродовж трьох тижнів. 

Результати конкурсних змагань відображатимуться в балах, а оціночні відомості розміщуватимуться на сайті МОН України на сторінці «Учитель року – 2021» у рубриці «Щоденник конкурсу»: https://mon.gov.ua/ua/konkursi-dlya-pedagogiv/konkurs-uchitel-roku/uchitel-roku-2021 

Дванадцять учасників, які будуть першими в рейтингу відбіркового етапу, братимуть участь у фіналі. У фіналі традиційно визначатимуть переможців та лауреатів конкурсу. 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×