Нагородження переможців  ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Верстатник широкого профілю»

 

21 квітня 2021 року відбулось оголошення результатів змагань з професії «Верстатник широкого профілю», що відбувалися в рамках проведення ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Верстатник широкого профілю».

Вікторія Карбишева, керівник експертної групи з питань змісту та забезпечення якості освіти Директорату професійної освіти головного управління професійної освіти МОН України привітала переможців та всіх учасників змагань. Вона відмітила високий рівень організації Конкурсу, створені належні умови для його проведення.

Голова журі Ігор Бойко наголосив, що всі конкурсанти показали високий рівень теоретичних знань, практичних навиків та виявили високу професійну майстерність, але серед виконаних робіт найвищої оцінки  заслуговують 6 учасників. 

За результатами оцінки журі нагороджені переможці ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Верстатник широкого профілю», а саме:

за І місцедипломом І ступеня, Герман Денис Олексійович –  учень Державного навчального закладу «Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник»;

за ІІ місцедипломом II ступеня, Клейн Олексій Юрійович –  учень Державного навчального закладу «Куп’янський регіональний центр професійної освіти»;

за ІІІ місцедипломом ІІ ступеня, Галицький Данил Андрійович – учень Вищого професійного училища №7 м. Кременчук;

за ІV місцедипломом IІІ cтупеня, Ярликов Нікіта Вікторович – учень Державного професійно-технічного навчального закладу «Київське вище професійне училище машинобудування та комп’ютерно-інтегрованих технологій»;

за V місцедипломом ІІІ cтупеня, Дем’яненко Сергій Сергійович – учень Вищого професійного училища № 3 м. Мукачево;

за VІ місцедипломом ІІІ cтупеня, Зух Валентин Русланович – учень Державного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти № 1 м. Вінниці».

Олена Сороченко, заступник директора департаменту – начальник управління Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, привітала переможців та побажала подальших успіхів у реалізації набутих навичок.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×