Майбутні правознавці гідно завершили ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

 

Наприкінці травня 2020 року на базі Національного авіаційного університету відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Теорії та історії держави і права; історії політичних і правових учень; філософії права».
Організаційно-методичне керівництво конкурсом здійснювала ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

До базового Національного авіаційного університету надійшло 60 наукових робіт із 35 закладів вищої освіти з 20 регіонів України. Авторитетна галузева конкурсна комісія у визначені терміни провела рецензування робіт і визначила 15 найкращих для захисту на підсумковій науково-практичній конференції. У зв’язку із карантином комісією було прийнято рішення про її проведення у форматі відеоконференції на платформі Google Meet.

Відкрив конференцію голова галузевої конкурсної комісії, ректор Національного авіаційного університету Володимир Ісаєнко, який побажав студентській науковій еліті успішної презентації своїх наукових здобутків, не зупинятись на досягнутому і надалі продовжувати збагачувати наш інтелектуальний потенціал.

Модератором наукового дійства виступила декан юридичного факультету, заступник голови галузевої конкурсної комісії Ірина Сопілко.

Всі учасники конференції доклали максимум зусиль, щоб гідно продемонструвати не тільки свою здатність до наукового пошуку, а й вміння на належному рівні презентувати результати власного дослідження.

Напружена та запекла боротьба ознаменувалася такими результатами:

дипломами І ступеня нагороджені студентки: Коваль Іванна та Мельничук Ірина (Національний авіаційний університет), а також Свіденко Аліна (Запорізький національний університет);


дипломами ІІ ступеня відзначені наступні учасники конкурсу: Бондаренко Максим (Сумський державний університет); Зігунов Віталій (Сумський національний аграрний університет); Різник Галина (Тернопільський національний економічний університет); Супрунчук Олег (Національна академія внутрішніх справ) та Шевченко Катерина (Національний університет біоресурсів і природокористування України);


дипломи ІІІ ступеня одержали студенти: Бондар Анастасія (Донецький національний університет імені Василя Стуса); Єфімчук Марія (Національний університет водного господарства та природокористування); Копил Богдана (Національний університет «Одеська юридична академія»); Лопусевич Володимир (Міжрегіональна Академія управління персоналом); Мамчур Мирослава (Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ); Перевізник Анастасія (Вінницький національний аграрний університет) та Расторгуєва Наталія (Харківський національний університет внутрішніх справ).

Проведення наукових студентських заходів такого рівня ще раз доводить, що тільки взаємодія освіти і науки забезпечить якісну підготовку конкурентноздатного фахівця у сфері права, готового швидко реагувати на виклики сучасного глобалізованого світу.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×