IT для школярів: стартують нові освітні проєкти

 

Інститут модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України разом з освітянами з дистанційної школи Unicorn School та Асоціацією інноваційної та цифрової освіти планують запуск нових освітніх проєктів для українських школярів. 

Інститут модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України, дистанційна школа Unicorn School та Асоціація інноваційної та цифрової освіти підписали меморандум про співпрацю.

Організації вже реалізували спільно проєкт «100 причин пишатися, що я – українець», до участі в якому долучилися десятки тисяч українських школярів, тож новий документ передбачає проведення  спільних інформаційні та освітні заходів, спрямованих на розвиток освіти учнів українських шкіл, зокрема в напрямку IT-спеціальностей, формування м’яких навичок, знань з історії України та громадянської освіти тощо, які будуть розміщені на онлайн-платформі дистанційної школи Unicorn.

Як зазначив директор ІМЗО Євген Баженков, співпраця між державними установами, інноваційним бізнесом та громадськістю щодо розвитку сучасних практичних навичок українських школярів є дуже важливою, адже ми маємо готувати нашу молодь до відновлення української економіки в післявоєнний період.

«Для нас дуже важлива підтримка інноваційних проєктів з боку держави, адже це допомагає залучити велику кількість дітей, яким це може бути корисно, а також спрямувати зусилля саме в ті напрямки, які мають найбільший суспільний пріоритет», – сказав директор Unicorn School Володимир Страшко.

Виконавчий директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти Марія Богуслав підкреслила, що за ініціативою Асоціації було реалізовано більше сотні національних освітніх проєктів, тож фахівці Асоціації завжди готові долучитися в ролі експертів до будь-яких інновацій, спрямованих на розвиток громадян.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×