Проведено Всеукраїнські навчально-методичні тренінги курсів підвищення кваліфікації для педагогічних працівників закладів освіти в межах проєкту

З 15 травня по 19 травня 2023 року проведено Всеукраїнські навчально-методичні тренінги курсів підвищення кваліфікації для педагогічних працівників закладів освіти в межах проєкту «Розвиток систем попередження та реагування на насильство в закладах освіти і підвищення стійкості підлітків», який впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), зокрема:

1) тренінг «Підготовка фахівців/фахівчинь до впровадження відновного підходу, посередництва, медіації та практики функціонування служб порозуміння в закладах освіти». Метою тренінгу є підготувати викладачів/викладачок програми спецкурсу з числа педагогічних (науково-педагогічних) працівників установ післядипломної педагогічної освіти шляхом розвитку професійних компетентностей щодо впровадження відновного підходу, посередництва, медіації та поширення практики функціонування служб порозуміння в закладах освіти задля розбудови безпечного освітнього середовища. Під час тренінгу підготовлено 25 тренерів.

2) тренінг «Впровадження відновного підходу, посередництва, медіації та практики функціонування служб порозуміння в закладах освіти та громаді». Мета: підготувати медіаторів/медіаторок Національної медіаторської мережі Громадської організації «Ла Страда-Україна» для впровадження відновного підходу, посередництва, медіації та практики функціонування служб порозуміння в закладах освіти та громаді. Під час тренінгу підготовлено 20 тренерів.

Організатори заходу: Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» за підтримки Громадської організації «Ла Страда-Україна.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×