В Україні стартував другий етап благодійного освітнього проєкту Flowers4school

В Україні розпочався другий етап благодійного освітнього проєкту «Квіти для школи» (Flowers4school). Мета ініціативи – перетворити подвір’я закладів освіти на квітучі парки, де учнівство вивчати, досліджувати природні явища та відновлюватимуть своє ментальне здоровʼя.

У 2022 році, на першому етапі, 10082 заклади освіти безкоштовно отримали та висадили понад 5 млн цибулин квітів. Весною 2023 року заклади освіти активно подають фото звіти про результати озеленення шкільних ділянок та розповідають, які емоції отримали від участі у проєкті. Докладніше https://www.facebook.com/Flowers4School

Другий етап проєкту це перш за все про відродження країни завдяки квітам Перемоги, про те як розвивати громадянські компетенції учнівства, стати благодійником, піклуватися про своє здоров’я та довкілля.  Для педагогів – це можливість використати ресурси для освіти сталого розвитку, розробки навчального STEАM-проєкту НУШ.

Докладніше дізнатися та слідкувати за подіями можна на сайті Flowers4school https://flowers4school.com/

Довідково:

події Всеукраїнського благодійного соціального проєкту з озеленення територій закладів освіти «Квіти для школи» проводяться за інформаційної підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» у рамках меморандуму про співпрацю з Благодійним фондом «Флоріум Фундація».

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×