Оголошення результатів конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2022-2023 роках (1 клас)

10 березня 2023 року об 11:00 відбудеться оголошення результатів конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2022-2023 роках (1 клас). До участі запрошуються педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти (1 клас), представники громадськості, видавництв.

Нагадаємо, що впродовж останнього тижня заклади загальної середньої освіти оформили результати незалежного вибору педагогічними працівниками підручників і посібників для 1 класу. Вибір здійснювався згідно з наказом МОН від 30.09.2022 № 869 “Про конкурсний відбір підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2022-2023 роках (1 клас)” (зі змінами).

До того ж, було проведено презентації авторських концепцій підручників, поданих на конкурсний відбір підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2022-2023 роках (1 клас). Представники авторських колективів розповіли про особливості реалізації навчальної програми за створеним підручником, охарактеризували специфіку й унікальність навчальних видань.

Оголошення результатів проводитиметься онлайн, на YouTube-каналі ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

 

Захід організовано відділом наукового і навчально-методичного забезпечення змісту дошкільної і початкової освіти в Новій українській школі ДНУ “ІМЗО” з метою забезпечення прозорості конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2022-2023 роках (1 клас).

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×