Всеукраїнський форум в рамках проєкту «Безпека в житті – життя у безпеці»

 

Сьогодні, 14 грудня 2021 року, працівники ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти” взяли участь у Всеукраїнському форумі в рамках проєкту «Безпека в житті – життя у безпеці» (далі – Форум), організованого Всеукраїнським громадським дитячим рухом «Школа безпеки» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та ДСНС України.

Учасниками Форуму стали понад 70 осіб з різних регіонів України та м. Києва. Серед учасників заходу – представники закладів загальної середньої та позашкільної освіти – активні учасники  Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», лідери, активісти дитячого громадського руху «Школа безпеки», переможці всеукраїнських та міжнародних змагань, волонтери, рятувальники, науковці, педагоги, представники органів виконавчої влади та батьківської громадськості.

Працівники ДНУ “ІМЗО”, зокрема, завідувач сектору наукового забезпечення освітнього процесу відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти Олена Удалова та науковий співробітник Віталій Китрар обговорили з учасниками Форуму проблеми формування культури безпечної життєдіяльності молоді та необхідності впровадження набутих навичок та знань у повсякденному житті. Також вони закликали усіх присутніх долучитися до проведення анкетування, яке допоможе зробити цей рух та спільні заходи комфортними для учасників.

                                           

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×