Нову систему навчання фізичної культури презентували під час (не)конференціЇ «Освіта 2022/2023 нові виміри та тренди розвитку»

7 вересня 2022 року відбулася (не)конференція «Освіта 2022/2023 нові виміри та тренди розвитку», організована управлінням освіти Жмеринської міської ради спільно з Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».

У практичній частині заходу «НУШ: сучасні підходи до викладання різних видів спорту на уроках фізичної культури» керівники закладів освіти, вчителі фізичної культури та інструктори з фізичного виховання мали змогу ознайомитися з методикою викладання фізичної культури за модульною програмою, яка дає можливість враховувати інтереси дітей, їхні здібності та потреби.

Нову систему навчання фізичної культури презентували спікери: начальник відділу ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Галина Коломоєць; заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Андрій Боляк; вчитель фізкультури Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер» Ліана Копилова; завідувач відділу військово-патріотичного виховання, основ здоров’я та фізичної культури ВАБО Віктор Гусєв; консультант ЦПРПП Вінницької міської ради, Президент громадської організації «Українська федерація «Спорт заради розвитку» Олексій Качан.

Разом з педагогічними працівниками громади у (не)конференціЇ «Освіта 2022/2023 нові виміри та тренди розвитку» взяли участь: міський голова міста Жмеринка Анатолій Кушнір, начальник управління освіти Жмеринської міської ради Аліна Твердохліб, заступник міського голови з питань діяльності органів виконавчої влади Ольга Боровська.

В офіційній частині заходу Аліна Твердохліб звітувала про результати та перспективи п’яти років реформування освітньої галузі Жмеринщини. Також вона висловила вдячність усім освітянам, які, незважаючи на усі виклики життя, змогли допомогти учням показати гідні результати під час мультипредметного тесту та всеукраїнських олімпіад і конкурсів.

Нові моделі і підходи в професійній підготовці педагогів висвітлила директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Барської міської ради Наталя Стрельчук. Про ключові питання в організації освітніх та управлінських процесів закладів освіти розповіла завідуюча сектору роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області Марина Федчишена. Учасники заходу визначили спільні кроки на шляху до реформи освітньої галузі регіону, враховуючи попередні результати та раніше визначені перспективи.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×