Проведено навчально-практичний семінар для вчителів фізичної культури Нової української школи

 

11 лютого 2022 року в місті Суми відбувся навчально-практичний семінар для вчителів фізичної культури Нової української школи. Захід об’єднав 150 активних, завзятих вчителів закладів загальної середньої освіти з п’яти районів Сумської області.

Вчителі НУШ успішно пройшли майстер-класи з регбі від координатора європейської програми Get Into Rugby Федерації регбі України Павла Рожкова, а також з чирлідингу – від тренерів НУШ Федерації чирлідингу та чирспорту України Андрія Боляка та Анастасії Кравченко.

Отримані практичні вміння знадобляться вчителям при моделюванні сучасного уроку з фізичної культури та знайомстві з комплексним підходом до реалізації програми Президента України «Здорова Україна» в закладах загальної середньої освіти.

 

 

У заході взяли участь директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков, заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Андрій Боляк, ректор Сумського державного університету Василь Карпуша.

Освітній захід відбувся завдяки співпраці Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Сумського обласного управління (філії) КФВС МОН України.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×