В Україні та за її межами стартує ХІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Організацію та проведення ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка для учнів та студентів з числа українців, які проживають за межами України, обговорили 18 січня 2022 року під час онлайн-зустрічі з керівниками суботніх/недільних шкіл, які функціонують при громадських організаціях закордонних українців.

В онлайн-зустрічі взяли участь представники МЗС: начальник Управління закордонного українства та гуманітарного співробітництва Лариса Дір, начальник відділу закордонного українства Оксана Дука та радник Наталія Савіна.

Тетяна Гінетова, завідувач сектору відділу роботи з обдарованою молоддю Інституту модернізації змісту освіти, докладно розповіла учасникам зустрічі про особливості формування оргкомітетів і журі конкурсу, їхні повноваження, організацію змагань тощо. Голова журі конкурсу Дмитро Дроздовський проконсультував керівників суботніх/недільних шкіл щодо виконання завдань учасниками конкурсу.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×