Всеукраїнський семінар-практикум з упровадження модельної програми для вчителів фізичної культури пілотних шкіл реформи “Нової української школи”

 

17-19 грудня 2021 року на базі Ліцею імені Івана Пулюя Львівської міської ради відбувся Всеукраїнський семінар-практикум з упровадження модельної програми для вчителів фізичної культури пілотних шкіл реформи “Нової української школи”.

84 учасники семінару з Львівської, Рівненської, Волинської, Тернопільської, Закарпатської, Івано-Франківської областей поринули в емоційний вир педагогічних практик з упровадження інноваційних варіативних модулів модельної навчальної програми з фізичної культури. Вони опинилися в центрі цікавих ігор і розваг, спрямованих на формування здорового способу життя учнів та учениць.

Учителі фізичної культури відвідали тренінгові заняття заступника голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Андрія Боляка, начальниці відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Галини Коломоєць, завідувачки кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Олени Аксьонової, начальника відділу методичного забезпечення оздоровчої функції освіти та фізичної реабілітації Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Олексія Качана.

 

Завзяття і натхнення панували на майстер-класах з флорболу, дитячої легкої атлетики, корфболу, петанку, чирлідингу, регбі 5, бейсболу, пляжного бейсболу, доджболу, Cool Games, бадмінтону, дзюдо, фехтувального хортингу, що були проведені представниками спортивних федерацій.

Учасникам семінару надали методичні поради директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Львова Олександра Приставська, старша викладачка кафедри освітньої політики Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Євгенія Сливка; консультанти з фізичного виховання Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Львова Галина Ковалишин і Віктор Батяла.

Семінар у Львові завершив місячний освітній марафон семінарів для вчителів фізичної культури, який проводив Комітет з фізичного виховання та спорту МОН у співпраці з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×