Відбувся щорічний Міжнародний конкурс студентських наукових робіт

 

Наприкінці травня – початку червня на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського за підтримки  Міністерства освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» відбувся щорічний Міжнародний конкурс студентських наукових робіт зі спеціальностей: «Професійна освіта», «Менеджмент», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Екологія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Філологія», «Цивільна безпека», «Автомобільний транспорт», «Транспортні технології», «Економіка», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

Конкурс проводився з метою інтеграції молодих науковців у світовий освітньо-науковий простір, розширення міжнародних зв’язків та стимулювання інноваційної діяльності здобувачів вищої освіти.

Конкурсна комісія розглянула 469 робіт із 239 закладів вищої освіти України, Канади, США, Англії, Німеччини, Австрії, Франції, Польщі, Китаю, Словаччини, Латвії, Індії, Ірану, Грузії, Казахстану, Молдови.

Журі оцінювало подані на другий тур змагань роботи шляхом подвійного «сліпого» рецензування. Автори кращих наукових робіт взяли участь у підсумкових науково-практичних Zoom-конференціях і виступили з науковими доповідями у вигляді PowerPoint-презентацій.

За результатами конкурсу визначено переможців з кожної спеціальності, яких нагороджено дипломами І-ІІІ ступенів та сертифікатом учасника.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×