Підсумки V Всеукраїнського Інтернет-конкурсу «Учитель року – 2020» за версією науково-популярного природничого журналу «Колосок»

 

З метою пошуку ініціативних і талановитих педагогів, сприяння їхньому професійному розвитку, підвищенню рівня викладання природничо-математичних предметів та пошуку оптимальних шляхів створення освітнього STEM-середовища, відділSTEM-освіта ДНУ«Інститут модернізації змісту освіти» спільно з редакцією науково-популярного природничого журналу для дітей «Колосок» та Оргкомітетом Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК» провели V Всеукраїнський Інтернет-конкурс «Учитель року – 2020» за версією науково-популярного природничого журналу «Колосок».

У конкурсі взяли участь 1280 учителів початкової школи, фізики і астрономії, біології і основи здоров’я, хімії та географії.

Конкурсанти змагалися у категоріях «Учитель ерудит», «STEM-учитель»,  «Науковий керівник»,  «Учитель популяризатор».

Переглянути матеріали про підсумки конкурсу можна у додатку.

Організатори конкурсу продовжують роботу та запрошують усіх бажаючих прийняти участь у VІ Всеукраїнському Інтернет конкурсі «Учитель року – 2021». Реєстрація на конкурс розпочнеться 1 вересня  2020 року.

Про умови конкурсу та про переможців і лауреатів 2016, 2017, 2018, 2019 та 2020 років можна ознайомитись на сайті www.kolosok.org.ua

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×