Розпочато перевірку робіт учасників фінального етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 

На жаль, вже більше року весь світ живе в умовах пандемії і пов’язаних із нею обмежень. Ми змушені бути особливо обережними і дотримуватися необхідних правил. Ми вчимося жити і працювати в нових реаліях.

Але життя за будь-яких умов продовжує вирувати. Учнівська та студентська молодь перейшла на дистанційне навчання, адже нові інструменти і нові підходи, та, зокрема, сучасні інноваційні технології дозволяють продовжувати освітній процес під час карантину. Проводити конкурси і різноманітні змагання не менш важливо та реально.

Попри карантинні обмеження і особливості ковідного року із дотриманням протиепідемічних заходів традиційні відбувся фінальний етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Отже, на розгляд журі надійшло близько 350 творчих робіт із 13 областей України і міста Києва.

Заступник директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Юрій Сафонов привітав високопрофесійне журі, очолюване Дмитром Дроздовським, із початком роботи. Натхненна робота з виявлення талановитої учнівської молоді -2021 вже «кипить».

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×