Визначено переможців серед українських педагогів, хто активно реалізує ідеї STEM

 

22 лютого 2021 року за ініціативою відділу STEM-освіти Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» у режимі онлайн на платформі ZOOM з метою представлення рецензій на наукові статті й методичні розробки науково-педагогічних працівників, які взяли участь у заході, та визначення переможців, відбулося засідання Комісії Всеукраїнського заходу «Краща STEM-публікація – 2020».

У вищезазначеному заході висвітили результати своїх науково-методичних розробок близько 100 осіб. Члени Комісії визначили переможців у таких номінаціях: теоретичні аспекти STEM-освіти, STEM-освіта від дошкільника до випускника, підготовка педагогічних кадрів та освіта дорослих. Водночас, з метою представлення вітчизняного досвіду розвитку STEM-освіти кращі роботи буде надруковано у виданнях: «Наукові записки Малої академії наук України», «Методист», «Управління освітою», «Шкільний світ» тощо.

Нагородження переможців Всеукраїнського заходу «Краща STEM-публікація – 2020» відбудеться під час Всеукраїнської науково-практичної конференції «SТЕM – світ інноваційних можливостей. Формування освітнього SТЕM-середовища», що відбудеться у рамках XII Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2021» й виставки освіти за кордоном «World Edu» 1 квітня 2021 року у режимі онлайн.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×