Вебінар з питань організації Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2021»

 

23 лютого 2021 року під головуванням очільника організаційного комітету IV Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2021», першого заступника директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Юрія Завалевського, відбувся вебінар-нарада за участі обласних координаторів з питань STEM-освіти закладів післядипломної педагогічної освіти.

Члени організаційного комітету разом з обласними координаторами та фахівцями відділу STEM-освіти Інституту обговорили програму проведення фестивалю за основними напрямами:

освітнє STEM-середовище, STEM-педагог, моделюємо професійне майбутнє;

як спланувати та розробити заходи регіонального рівня та долучити заклади освіти області до заходів всеукраїнського, міжнародного рівнів;

як налагодити результативні партнерські взаємовідносини з різними освітніми та громадськими організаціями;

розробили стратегію координування проведення заходів через соціальні мережі тощо.

На заході обговорювались та презентувались події, які сприятимуть підвищенню кваліфікації педагогічних працівників з питань STEM, створенню сприятливого освітнього STEM-середовища для розвитку дослідницьких, інженерно-технічних навичок.

З партнерськими пропозиціями до учасників наради звернулась Олена Домотенко, член організаційного комітету, менеджер програми корпоративної соціальної відповідальності компанії Cisco в Україні. Заходи, які будуть проводитися спільно з компанією Cisco, мотивуватимуть молодь обирати STEM-професії, розвиватимуть ІКТ-компетентність.

Довідково:

IV Всеукраїнський фестиваль «STEM-весна – 2021» проводиться на виконання наказу Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 11.02.2021 № 10 з метою ознайомлення педагогічної громадськості з інноваційними освітніми технологіями, необхідними для реалізації концептуальних засад Нової української школи, напрямів STEM-освіти.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×