Визначено переможців Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору «РодовідУчитель – 2024»

Завершено Всеукраїнський освітньо-методологічний відбір «РодовідУчитель – 2024», учасниками якого стали 313 вчителів початкових класів та вчителів, що викладають навчальні предмети (інтегровані курси) на рівні базової середньої освіти.

З-поміж 48 фіналістів, які представляли свої роздуми на тему «РОДОВІДсистема освіти передбачає перехід від предметної класно-урочної системи до інноваційної особистністно-розвивальної системи», експертна рада відбору визначила 33 переможці відбору (список переможців).

Переможці відбору будуть нагороджені дипломами та стануть учасниками тренінгу з упровадження особистісно-розвивальної системи в освітній процес (за авторською системою Киричука В. О.). Важливо, що 12 переможців братимуть участь у тренінгах очно, а 21 – в дистанційній формі.

 

Довідково:

Цьогоріч освітньо-методологічний відбір проводиться втретє. Змагання проводиться з метою виявлення кращого досвіду впровадження в освітній процес технологій особистісного розвитку здобувачів загальної середньої освіти.

Організатором відбору є Громадська організація «РОДОВІДсвіт» за інформаційної підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×