Підбито підсумки Всеукраїнського заходу «Краща STEM-публікація – 2024»

Протягом 2024 року Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» проводився Всеукраїнський захід «Краща STEM-публікація».

Метою творчого змагання є залучення педагогів-практиків, науковців до вивчення актуальних питань розвитку STEM-освіти в Україні, формування творчого підходу до оновлення дидактичних методів, засобів, форм та принципів навчання у закладах освіти, підвищення педагогічної майстерності та представлення кращих результатів досліджень педагогічній громадськості.

Цьогоріч участь у заході взяли 144 науково-педагогічні працівники.  Науково-прикладна тематика публікацій охоплювала теоретичні аспекти STEM-освіти, науково-методичне забезпечення STEM-навчання в контексті реалізації концепції Нової української школи, питання підготовки здобувачів освіти до побудови успішної STEM-кар’єри та формування професійної компетентності педагогів. Також було представлено STEM-проєкти та досвід роботи STEM-центрів / лабораторій.

Авторів кращих STEM-публікацій нагороджено заохочувальними відзнаками Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» (наказ ДНУ «ІМЗО» від 26.09.2024 № 21/03-36).

Наукові роботи переможців будуть розміщені у науковому виданні «Проблеми освіти» (режим доступу: https://imzo-journal.org.ua/index.php/journal)

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×