Вітаємо переможців Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство»

14 червня 2024 року на базі Миколаївського національного аграрного університету було оголошено переможців та підведено підсумки Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство».

Конкурс проводився у два етапи за такими напрямками: агрономія; технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; агроінженерія.

Перший етап Конкурсу проходив у закладах вищої освіти упродовж грудня 2023 року – березня 2024 року; другий – на базі Миколаївського національного аграрного університету упродовж квітня – червня 2024 року.

На Конкурсу було подано 354 проєкти з українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з 30 університетів таких країн як: Польща, Латвія, США, Молдова, Чехія, Словаччина, Болгарія, Грузія, Боснія і Герцоговина та ін.

За результатами захисту проєктів, що проходили  упродовж 11-12 червня, журі визначило переможців, якими стали 168 здобувачів вищої освіти (40 – за напрямком агрономія, 29 – технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 99 – агроінженерія).

 

Конкурс проведено згідно з наказом МОН від 06.12.2023 № 1485 “Про проведення Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу “Аграрні науки та продовольство” у грудні 2023 – червні 2024 років”

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×