Відбувся фінальний етап Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з хімії

З 10 по 12 січня 2024 року на Буковині проходив фінальний етап Всеукраїнської Інтернет-олімпіади з хімії.

Через повітряну тривогу відкриття заходу розпочалося у сховищах Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей. Чудовий стан захищених приміщень ліцею та злагоджена робота його співробітників, дозволили працювати ефективно і зосереджено. 33 молодих інтелектуалів з більшості областей України продемонстрували практичні та дослідницькі уміння і навички з хімії. Учні успішно розв’язували задачі про Марсіанську атмосферу, Ервіна Чаргафа, хитромудрі перетворення органічних та неорганічних сполук, про застосування хімії в промисловості.

За результатами змагань журі визначило переможців. Оксана Сакрієр, директорка Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації та Юрій Халавка, завідувач кафедри хімії та експертизи харчової продукції Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича, доктор хімічних наук, голова журі олімпіади привітали молодь з успішним фіналом та вручили цінні призи від партнерів олімпіади.

Дякуємо організаторам, членам журі, Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації, Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, Чернівецькому національному університету імені Ю. Федьковича, Багатопрофільному ліцею для обдарованих дітей за чудову організацію в проведенні фінального етапу Всеукраїнської Інтернет-олімпіади з хімії в 2023-2024 навчальному році.

Бажаємо талановитій молоді не зупинятися на досягнутому і рухатися тільки вперед!

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×