Нагородження розумних та успішних

11 грудня 2023 року 150 переможців IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та 120 переможців III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН отримали дипломи як стипендіати Президента України.

В залі засідань Вченої ради Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського» відбулися урочистості з нагоди нагородження стипендіатів. Юних інтелектуалів привітали Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, президент національної академії наук України Анатолій Загородній, президент Малої академії наук України Станіслав Довгий, директор ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков, народна депутатка України Анна Пуртова, віце президент Київської торгово-промислової палати Володимир Коляденко, радник командувача Сил територіальної оборони України Павло Тесленко.

Гості урочистостей подякували кожному переможцю, їх батькам та наставникам за надзвичайно високі здобутки в навчанні. Кожен українець здобуває перемогу на своєму фронті. Перемога наших олімпійців і дослідників сьогодні є важливим внеском у нашу загальну Перемогу. Наразі Україні потрібні потужні зрушення в технологічній та гуманітарних сферах. Тому держава у найскладніші часи випробувань дбає і підтримує здобутки талановитої молоді на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×