Всеукраїнський фестиваль освітніх інновацій «STEAM-HUMAN FOR PEACE: сила розуму й добра заради людства» єднає однодумців з усієї України і світу

 

П`ятий рік поспіль в останній тиждень жовтня Центр освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» проводять Всеукраїнський STEАM-фестиваль освітніх інновацій «STEAM-HUMAN FOR PEACE: сила розуму й добра заради людства». Всеукраїнський фестиваль проводиться з метою розвитку STEAM-освіти, популяризації інноваційних освітніх технологій, залучення освітян до внеску в досягнення Глобальних цілей сталого розвитку, прийнятих ООН, створення умов для формування і розвитку інтелектуального потенціалу здобувачів освіти, поширення кращого педагогічного досвіду та здобутків з напрямів STEAM-освіти, профорієнтаційної роботи серед молоді, підвищення рівня фахової майстерності педагогічних працівників.

Цьогорічний фестиваль став платформою для спілкування, пошуку та підтримки перспективного досвіду STEАM-освіти, творчих і наукових проєктів заради миру, безпеки й добра для понад 2500 здобувачів освіти, 103 педагогів і науковців з Чехії, США, Румунії, Великобританії, Латвії, Канади, Хорватії, Грузії, Австрії, Франції, Данії, Польщі та Італії. Під час фестивалю було презентовано 97 STEAM-проєктів, проведено 56 STEAM-занять.

Діти з України, які наразі вимушено перебувають за кордоном, також змогли долучитися до STEАM-фестивалю завдяки YouTube каналу Центру освітніх інновацій, де можна переглянути кожне заняття.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×