Визначено переможців конкурсу студентських наукових робіт «Мотивація нескорених»

04 червня 2023 року завершився ІХ конкурс студентських наукових робіт «Мотивація нескорених» (далі – Конкурс) у межах соціального грантового проєкту «Scholarship в Україні».

Мета соціального проєкту – підтримка активних студентів, які націлені на професійний розвиток та, незважаючи на воєнний стан, продовжують навчання в українських закладах освіти.

За результатами Конкурсу було надано 2 гранти переможцям, а також заохочувальні грошові призи для студентів, які посіли друге та третє місця.

Конкурсна тема «Аналіз послуг вантажних перевезень в умовах воєнного стану. Ваші пропозиції щодо покращення»

1 місце та грант на навчання у розмірі 15 000 грн від української транспортної компанії «Грузар» отримала Оксана Єргієва, студентка 4-го курсу Одеського національного університету імені І. І. Мечникова.
2 місце посів Павло Нагорний, студент 5-го курсу Національного університету «Чернігівська політехніка», який отримує грошову винагороду від грантонадавача у розмірі 4 000 грн.
3 місце посів Іван Слобожанюк, студент 4-го курсу Відокремленого структурного підрозділу «Житомирський технологічний фаховий коледж» Київського національного університету будівництва і архітектури, який отримує 2 000 грн.

Конкурсна тема «Аналіз кейсів іноземних фінтех-компаній та обґрунтування їх застосування в Україні»

1 місце та грант у розмірі 15 000 грн від компанії CreditPlus отримала Яна Дудник, студентка Національного університету імені Тараса Шевченка.
2 місце та грант у розмірі 10 000 грн отримала Марія Підопригора, студентка Одеського державного аграрного університету.
3 місце та 5000 грн отримала Діана Врублевська, студентка Львівського державного університету внутрішніх справ.
4 місце та 3000 грн отримала Вікторія Кравець, студентка Вінницького національного аграрного університету.
5 місце та 2000 грн отримала Олена Смолінкіна, студентка Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших перемог!

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×