Розпочато реєстрацію на навчальний курс у рамках Всеукраїнського конкурсу «Найкращий гендерночутливий STEM-урок 2023»

ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» інформує про початок реєстрації на навчальний курс у рамках Всеукраїнського конкурсу «Найкращий гендерночутливий STEM-урок 2023», який буде складатися з двох частин. Розклад першої частини:

07.11. о 16:00 – STEM-майстерня «Науково-методичні засади сучасного STEM-уроку в умовах змішаного навчання» (Ірина Василашко, завідувачка сектору інноваційних форм та методів діяльності педагогічних працівників відділу  STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», авторка МНП, підручників, навчальних посібників зі STEM-освіти).

09.11 о 16:00 – Психологічний майстер клас «Допомогти собі задля допомоги іншим» від Академія професійного розвитку (Тетяна Гурковська, практичний психолог, голова відокремленого підрозділу в м. Києві ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти», тренерка за програмою «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», ЮНІСЕФ).

14.11. о 16:00 – лекція по гендерній чутливості (Ольга Попадинець, державна експертка з недискримінації в освіті, консультантка й тренерка з гендерної рівності, різноманіття та інклюзії).

15.11 о 16:00 – вебінар «Використання ШІ в роботі вчителя» (Любов Цукор, головна редакторка Освітнього проекту «На Урок», організаторка інтернет-конференцій та практичних інтенсивів для педагогів).

Реєстрація за покликанням https://forms.gle/ovtL4tB2mYmtZ8dg9

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×