В Міністерстві привітали стипендіатів Героїв Небесної Сотні

 

25 травня в Міністерстві освіти і науки України відбувся круглий стіл «Стипендіати: досвід, реалії, можливості», куди було запрошено стипендіатів Героїв Небесної Сотні. Захід було організовано Радою молодих учених при МОН України. Від ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» стипендію Героїв Небесної Сотні імені Юрія Поправки отримала доктор філологічних наук, професор, головний науковий співробітник відділу роботи з обдарованою молоддю Тетяна Шарова.

Із вітальними словами до учасників круглого столу, стипендіатів Героїв Небесної Сотні звернувся Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий. Голова Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України Олеся Ващук запросила стипендіатів до обговорення результатів досліджень молодих науковців.

Молоді науковці обмінювалися інформацією щодо досвіду роботи, подальшими планами та ідеями, що будуть реалізовуватись найближчим часом. Стипендіати Героїв Небесної Сотні вдячні за підтримку молоді та прагнуть власними здобутками гідно представляти Україну, формувати суспільство на міцному національно-патріотичному фундаменті, особливо сьогодні, коли крокуємо до Перемоги!

Детальніше інформація про круглий стіл представлено на сайті МОН за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/news/u-mon-vidbuvsya-kruglij-stil-stipendiati-dosvid-realiyi-mozhlivosti

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×