Розпочалась реєстрація на STEAM-змагання для учнівської молоді «РІА —PhysicsinAdvent»

 

Для учнівства – це можливість позмагатися з ровесниками зі всієї Європи, гарно провести час з друзями та отримати призи до нового року. Це можливість розвивати свої навики і здібності, знайти нових друзів закордоном і дізнатися чим вони цікавляться.

Умови змагання «РІА – PhysicsinAdvent» представлені у листі Інституту модернізації змісту освіти https://drive.google.com/file/d/1PodskwbcheiuLzL3kRKqX0ckD02P_a9o/view

Участь безкоштовна. Для підтримки учнівства з України буде організовано методичний супровід учасників (доступний переклад матеріалів).

Реєстрація проходить на офіційному сайті змагань за покликанням https://www.physik-im-advent.de/register

Змагання організовано за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (Україна, м. Київ) у рамках меморандуму про співпрацю з Громадською організацією «Освітній центр розвитку обдарованості юнацтва» (Україна, м. Харків,) за підтримки Ґеттінґенського університету імені Георга Августа (Німеччина, м. Ґеттінґен).

Змагання були презентовані на STEM-майстерні «Від STEM-освіти до міжнародного визнання». Запис можна подивиться за покликанням: https://vseosvita.ua/seminar/14/cabinet

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×