Інноваційні моделі STEM-освіти представили на науково-практичній конференції

Днями відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти».

Організаторами конференції стали ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» ДОР» та ГС «Центр Компетенцій Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини».

Актуальні питання розвитку STEM-освіти та використання новітніх педагогічних підходів висвітлили представники відділу STEM-освіти: Світлана Горбенко та Ірина Василашко.

Доповіді учасників конференції охопили важливі питання: світові тенденції впровадження STEM-освіти в контексті кар’єрного супроводу молоді; створення організаційно-педагогічних умов для підвищення фахової компетентності вчителя в межах STEM-освіти; підготовка вчителя до впровадження STEM-освіти; STEM як інструмент освітньої реформи і адаптації системи освіти до сучасних викликів та загроз; драйвери масового впровадження STEM у Державному стандарті базової середньої освіти.

У рамках форуму було представлено практичні кейси STEM-освіти. Учасники заходу долучилися до дискусійної панелі конференції.

Перегляд трансляції на YouTube за посиланням: https://youtu.be/cEZCVxnojYM

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×