ВІДБУВСЯ IV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ STEAM-FEST “STEAM-HUMAN FOR PEACE”: сила розуму й добра заради людства”

Днями в Центрі освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради відбувся IV Всеукраїнський STEAM-FEST «STEAM-HUMAN FOR PEACE: сила розуму й добра заради людства».

Фестиваль об’єднав талановитих школярів, педагогів, науковців майже з усіх областей України, а також Чехії та Великобританії. Команди педагогів і здобувачів освіти представили 104 STEAM-проєкти на патріотичну тематику (http://surl.li/dmxll).

Упродовж тижня було проведено понад 100 цікавих, різноманітних за формою і змістом активностей: онлайн-заняття, воркшопи, майстер-класи. Учасниками цих заходів стали близько 2000 школярів та більше 200 педагогів, науковців, викладачів закладів вищої освіти.

Здобувачі освіти та їхні наставники мали чудову нагоду обмінятися досвідом у галузі науки, технологій, інженерії, мистецтва та математики. Фестиваль був наповнений цікавими, корисними проєктами, більшість з яких можна застосовувати в практичному використанні. Так зокрема, було представлено дрон-розвідник-міношукач для захисників України, що дозволяє проводити розвідку території з метою пошук мін та аналізу їх типів, позначати ці дані на карті мобільного додатку.

STEAM-досвід учасників фестивалю доступний для перегляду на віртуальній виставці за покликанням:thinglink.com/card/1630163586393309186

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×