STEM-освіта: ресурси та перспективи розвитку

 

Днями на платформі «Всеосвіта» відбувся Всеукраїнський науково-практичний онлайн-семінар «STEM-освіта: ресурси та перспективи розвитку в 2020-2021 навчальному році».

Учасники заходу, а їх було понад 2000 осіб, мали можливість обговорити актуальні питання розвитку STEM-освіти в Україні та  ознайомитися з проблемами і ресурсами професійного розвитку педагогічних працівників з питань STEM-навчання.

Організатори онлайн-семінару в свою чергу презентували досвід роботи відділу STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та методичні рекомендацій щодо розвитку STEM-освіти в закладах освіти. 

З цікавими та змістовними доповідями виступили: Олена Патрикеєва, начальниця відділу, Оксана Лозова, завідувачка сектору науково-методичного забезпечення, Ірина Василашко, завідувачка сектору інноваційних форм та методів діяльності педагогічних працівників та Валентина Черноморець, завідувачка сектору досліджень освітніх процесів відділу STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Науково-педагогічні працівники, обласні координатори з питань STEM-освіти, методисти обласних закладів післядипломної педагогічної освіти, керівники та педагогічні працівники закладів освіти, тобто всі учасники заходу, отримали сертифікати. 

Переглянути матеріали онлайн-семінару можна на сторінці у Фейсбук «Відділ STEM-освіти ІМЗО»: https://www.facebook.com/groups/805895179541236/announcements  / YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Xr0SVKeNb88&feature=emb_logo&fbclid=IwAR0Doa3ApTfroihUqEIbW61OCSdswdMDzTa8RpIWdILRKWF1qhnHwXL3qpU   /  на платформі «Всеосвіта»: https://vseosvita.ua/seminar/5

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×