Підписано договір про співпрацю між Центром професійного розвитку педагогічних працівників міста Києва та Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти»

 

6 липня 2022 підписано Договір про співпрацю між Центром професійного розвитку педагогічних працівників міста Києва та Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти». Документ підписали керівники установ: Аліна Рогова та Євген Баженков.

Сторони об’єднало прагнення поглибити наукову складову проєктів, що реалізуються. Проведення спільних конференцій та круглих столів, підготовка публікацій у наукових виданнях, поширення наукових розробок сприятимуть інтеграції у світовий освітній і науковий простір.

У співпраці здійснюватимуться й нові наукові, навчальні та методичні проєкти. Про це зазначив директор ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков. Він запросив освітян і науковців до активної співпраці.

Реалізація пунктів договору спрямована на якісне впровадження освітніх і соціально-культурних проєктів, сприятиме координації дій.

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×