Оголошено переможців Всеукраїнського заходу «Краща STEM-публікація – 2021»

 

У всеукраїнському заході «Краща STEM-публікація – 2021» взяли участь понад 150 авторів. Учасники представили власні наукові статті та методичні й практичні розробки щодо теоретичних і методичних принципів забезпечення розвитку STEM-освіти в Україні, шляхів і засобів формування ефективного освітнього STEM-середовища; підвищення професійної компетентності й успішної самореалізації педагогів.

Наукові розробки було представлено у трьох номінаціях: «Теоретичні аспекти STEM-освіти», «STEM-освіта від дошкільника до випускника», «Підготовка педагогічних кадрів та освіта дорослих».

Комісія Заходу схвально оцінила представлені дослідження, звертаючи увагу на актуальність та ґрунтовне розкриття проблем.

Кращими стали роботи понад 70 авторів – науковців й педагогів-практиків, які працюють за напрямами STEM-освіти.

Імена переможців – у наказі ДНУ ІМЗО від 25.04.2022 №19 «Про нагородження Грамотами, Подяками переможців Всеукраїнського заходу «Краща STEM-публікація – 2021»

https://imzo.gov.ua/2022/05/03/nakaz-imzo-vid-25-04-2022-19-pro-nahorodzhennia-pedahohichnykh-pratsivnykiv-hramotoiu-podiakoiu-derzhavnoi-naukovoi-ustanovy-instytut-modernizatsii-zmistu-osvity/

Наукові роботи переможців будуть опубліковані у науково-педагогічних журналах «Проблеми освіти», «Наукові записки Малої академії наук України», методичні розробки – у журналах видавництва «Шкільний світ».

Організаційний комітет і Комісія заходу продовжують роботу та запрошують освітян взяти участь у Всеукраїнському заході «Краща STEM-публікація – 2022». Публікації необхідно подати до 1 жовтня 2022 року на електронну адресу: stem@imzo.gov.ua.

Детальніше: https://imzo.gov.ua/events/krashcha-stem-publikatsiia-2022/

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×