Оголошення результатів всеукраїнських учнівських конкурсів та проведення фінальних етапів всеукраїнських учнівських олімпіад та турнірів 2021/2022 н.р. відтерміновується

 

У зв’язку із введенням на території України воєнного стану (відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022) і тимчасовою неможливістю організації процедури якісної перевірки робіт та підбиття підсумків інтелектуальних змагань, терміни оголошення результатів ХІІ  Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості переносяться.

Також звертаємо вашу увагу на те, що проведення фінальних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів, передбачене наказом Міністерства освіти і науки України від 17.08.2021 № 914 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році», відтерміновуються.

Інформацію про оголошення підсумків конкурсів та проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів буде повідомлено додатково.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×