«Перемагаємо разом» – проєкт для уроків з фізичної культури онлайн

 

У воєнний час програма Президента України «Здорова Україна» набуває особливого змісту. Адже фізичний і психологічний стан, здоров’я, рівень тривожності учнів та учениць значною мірою залежить від їхньої рухової активності.

У цей складний час освітній процес поновлюється. Вчителі фізичної культури, об’єднані рухом Junior за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», започаткували проєкт «Перемагаємо разом».

Кожен учитель, який стає учасником проєкту, через спеціальні групи у соціальній мережі Telegram має змогу запросити до спільного проведення онлайн-уроку вчителів та учнів/учениць з інших регіонів нашої країни. Також є можливість долучитися до уроків колег.

Нова форма організації онлайн-уроків дозволяє об’єднати 2-3-х учителів та їхні класи з різних куточків України. Створюються умови для спілкування, емоційної розрядки, зниження тривожності, підтримки один одного, обміну досвідом, організації патріотичних челенджів та флешмобів. Розподіл уроків для молодшої, середньої та старшої школи враховує вікові та методичні особливості.

Особливого значення проєкт набуває для забезпечення рухової активності дітей у регіонах, які особливо потерпають від війни, де освітній процес тимчасово призупинений.

У планах модераторів проєкту – проведення всеукраїнських руханок, флешмобів, зустрічей із нашими героїчними військовими, зірками спорту та шоу-бізнесу.

У перші дні реалізації проєкту до нього доєдналися близько 1000 фахівців з усіх регіонів країни.

Долучитися до проєкту можна приєднавшись до Telegram-каналу: https://t.me/juniorzua

Інформаційний вебінар до старту проєкту: https://www.youtube.com/watch?v=wrfgPiOyFU8

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×