Підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу грантів серед учителів-новаторів в рамках програми «Нова фізична культура»

 

Міжнародним благодійним фондом Parimatch Foundation в партнерстві з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» проведено Всеукраїнський конкурс грантів серед учителів-новаторів в рамках програми «Нова фізична культура».

Конкурс об’єднав талановитих педагогів навколо спільної ідеї розбудови та покращення української освіти, де на перше місце виходить дитина та турбота про її емоційне і фізичне здоров’я.

В умовах пандемії СОVID-19 змагання відбувалися за заочною формою.

Експертами Конкурсу виступили досвідчені фахівці в галузі фізичного виховання, які присвятили себе розвитку та популяризації фізичної культури та спорту в Україні.

Приємно зазначити, що Головою комісії був Євген Баженков, в.о. директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Голова Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», Президент федерації регбі України, член Національного олімпійського комітету України, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Заступники голови комісії: Мирослав Дутчак, перший проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету фізичного виховання і спорту України, доктор наук з фізичного виховання та спорту, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України та Ілля Шевляк, президент громадської спілки «Спортивний комітет України».

Члени комісії: Людмила Михно, вчитель фізичної культури комунальної організації (установи, закладу) «Шосткинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 Шосткинської міської ради Сумської області», вчитель вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист, кандидат наук з фізичної культури і спорту, Заслужений учитель України; Людмила Панченко, директор департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України; Олена Зайцева, Генеральний секретар Національного комітету спорту інвалідів України та Катерина Білоруська, президент міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation.

Секретар комісії – Катерина Сакевич, проєктний менеджер міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation.

За умовами Конкурсу учасники надсилали комплект документів, де мали розкрити авторські інноваційні форми, засоби, методи, технології фізичного виховання та підвищення оздоровчої рухової активності (як важливої складової здорового способу життя людини)  здобувачів загальної середньої освіти.

Було подано 147 заявок. З такої великої кількості конкурсантів експертне журі мало обрати 25 найкращих. Зробити це було непросто, адже усі роботи дуже цікаві, нестандартні, і, головне, підготовлені на високому рівні.

Інноваційні методи та підходи, які були представлені учасниками, свідчать про їх професіоналізм, креативність та любов до своєї справи.

Участь у Конкурсі взяли представники з усіх областей України. З огляду на таку велику зацікавленість з боку педагогічної спільноти, сподіваємося, що Конкурс стане щорічним і все більше обдарованих учителів будуть брати участь у ньому та ділитися безцінним досвідом, надихаючи інших педагогів на позитивні зміни у своїй роботі, спонукатимуть до пошуку нового і цікавого.

Отже, переможцями Всеукраїнського конкурс грантів серед учителів-новаторів в рамках програми «Нова фізична культура» стали:

  1. Авраменко Ольга Вікторівна
  2. Аксьонова Олена Петрівна
  3. Андрющенко Тетяна Георгіївна
  4. Блохіна Олена Леонідівна
  5. Ботова Ліна Григорівна
  6. Василинчук Сергій Олександрович
  7. Вишня Світлана Олександрівна
  8. Горбань Сергій Володимирович
  9. Гореленко Богдан Леонідович
  10. Дворніченко Олександр Володимирович
  11. Дзиґа Галина Василівна
  12. Зелінський Валентин Валентинович
  13. Іващенко Олександр Володимирович
  14. Карабут Олексій Миколайович
  15. Козачук Віра Костянтинівна
  16. Костюченко Юлія Вадимівна
  17. Лазебний-Чоловський Дмитро Миколайович
  18. Липа Тетяна Володимирівна
  19. Мєзєнцева Лілія Олександрівна
  20. Михайлова Вікторія Дмитрівна
  21. Модлінська Марія Ігорівна
  22. Семененко Юрій Григорович
  23. Степаненко Олег Іванович
  24. Філоненко Сергій Васильович
  25. Штамбур Олександр Олександрович

Детальніше ознайомитися з проєктами-переможцями та їх авторами можна за посиланням: https://www.facebook.com/parimatch.foundation.ua/videos/2140458856091063

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×