Засідання організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Джерело творчості»

 

Сьогодні, 7 липня 2021 року, в ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» відбулося засідання організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Джерело творчості».

Юрій Завалевський, заступник директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», заступник голови організаційного комітету, поінформував, що заочний тур ІІІ (Всеукраїнського) етапу Конкурсу проведено прортягом травня-червня 2021 року, в якому взяли участь 107 учасників із 25 регіонів України.

Він повідомив, що згідно з протоколами журі відповідних напрямів позашкільної освіти визначено 43 переможця заочного туру ІІІ етапу Конкурсу. Відповідно до рішення попереднього засідання організаційного комітету ІІІ етапу Конкурсу їх також визначено переможцями Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників закладів позашкільної освіти «Джерело творчості».

Ольга Флярковська, начальник відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи повідомила, що на ocнoвi рейтингу, укладеного за загальною кiлькiстю балiв, отриманих за результатами роботи членів журi, визначено переможцями           43 учасники Конкурсу. Також було ознайомлено членів організаційного комітету з рейтинговими списками переможців за кожним із визначених напрямів позашкільної освіти, за якими проводився Конкурс, а саме: військово-патріотичний – 7 переможців; дослідницько-експериментальний (наукове відділення «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство») – 6 переможців; еколого-натуралістичний (профіль «Квітникарство») – 8 переможців; науково-технічний (художньо-технічний профіль: кіно- та фотомистецтво) – 8 переможців; туристсько-краєзнавчий –    8 переможців; художньо-естетичний (образотворчий профіль) – 6 переможців.

Алла Середницька, начальник відділу позашкільної освіти виховної роботи Міністерства освіти і науки України наголосила на тому, що відповідно до розділу VII Положення про Всеукраїнський конкурс «Джерело творчості» переможців (учасників, які посіли І, ІІ, та ІІІ місця) буде нагороджено дипломами Міністерства освіти і науки України (І, ІІ, та ІІІ ступенів).

На засіданні було визначено, що з метою підтримки талановитих педагогів закладів позашкільної освіти, стимулювання подальшої творчої педагогічної діяльності необхідно підготувати відеоматеріали про переможців Конкурсу та поширювати їх педагогічний досвід на районному, обласному та всеукраїнському рівнях.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×