Бути спортивним – модно і круто: відбувся ІІІ Всеукраїнський спортивно-масовий захід «Cool Games»

 

29 травня 2021 року у Палаці спорту «Венето Sport» відбулася церемонія відкриття ІІІ Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Cool Games».

Почесними гостями заходу стали  Артур Селецький, заступник Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та Вадим Стеценко, голова Комітету з фізичного виховання та спорту. Від ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» була завідувач сектору відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи Владислава Ганчева.

Інноваційний український проєкт «Cool Games» започаткований у 2018 році. Він покликаний зробити уроки фізичної культури цікавими і яскравими та сприяти залученню учнівської молоді до рухової активності. Основа Cool Games – це об’єднання учнів з усіх куточків України, командний дух та гендерна рівність.

Цьогорічний захід присвячений 30–річчю незалежності України. Відбіркові змагання ІІІ Всеукраїнських «Cool Games» пройшли у березні-травні 2021 року і залучили 100 тис. учнів по всій території України. Фінальна частина відбулася 26-29 травня 2021 року у м. Київ.

Команди-переможці та призери були нагороджені кубками та дипломами, а їх учасники – медалями та дипломами. Також учасники отримали комплекти форми з логотипами Cool Games, а призери і переможці – цінні подарунки від спонсорів заходу.

У майбутньому переможці старшого вікового дивізіону представлятимуть Україну на Всесвітніх «ISF World Cool Games», а дівчата з команди-переможниці старшого вікового дивізіону – на «ISF She Runs – Aktive Girls’Lead».

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×