Стартував Чемпіонат Європи з бадмінтону: працівники Інституту підтримують саму ідею спорту, що формує фізично та морально здорову особистість

 

Сьогодні в місті Києві стартувала грандіозна подія року – Чемпіонат Європи з бадмінтону, який проходить з 27 квітня по 2 травня 2021 року. 

У відкритті Чемпіонату взяв участь директор ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков. 

«Ми проводимо Чемпіонат Європи в нових реаліях, фактично є першопроходцями у проведенні такого формату змагань. Це дуже серйозний виклик для нас. Але Федерація бадмінтону України разом з партнерами готова довести, що Україна – велика спортивна держава, а Київ – світовий центр спорту», – сказав на пресбрифінгу Президент Федерації бадмінтону України Олексій Дніпров.

«На жаль, ми опинилися в таких умовах, коли не можемо допускати глядачів на трибуни. Проте ми прагнемо, щоб якомога більше людей побачило ці чудові видовищні ігри кращих професіоналів Європи, тому організували стримінгові трансляції, що теж є новаторством для бадмінтону», – додав Олексій Сергійович.

У Чемпіонаті приймають участь найкращі бадмінтоністи з 35 країн Європи. 

Працівники Інституту – Галина Коломоєць, начальник та Віталій Китрар науковий співробітник відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти; Леся Барановська, старший науковий співробітник відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи; Андрій Боляк, керівник освітніх та спортивних проєктів Руху Олександра Педана «Джуніор Z»; Олександра Войчишин, директор Заліщицької державної гімназії, а також команда у кількості 30 осіб, які працюють у штабі волонтерів Федерації бадмінтону України й допомагають організовувати проведення Чемпіонату згідно дотримання чітких вимог Європейської Конфедерації.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×